Få skræddersyet dit event
hos Villa Dining

Aarhus Universitet holdt seminar, og om arrangementet udtaler Tine: “Vi havde et rigtig godt seminar for 10 personer. Vi havde et mødelokale og to grupperum til rådighed, og det vil sige, at vi havde de to øverste etager for os selv hele dagen. Villa Dining er super hyggeligt, betjeningen rigtig venlig, professionel og diskret, og maden er yderst lækker. Vi havde totalt arbejdsro og bevarede energien gennem hele dagen. Villa Dining kan klart anbefales.”


Mød hinanden i
det hyggelige baghus

Jakob og familien holdt barnedåb i Baghuset, og om steder siger Jakob: ”Baghuset havde alt, hvad vi skulle bruge og mere til. Lokalerne er super charmerende indrettet, og bedre beliggenhed findes næsten ikke i Aarhus. Jeg kan anbefale alle at booke igennem Danish Design Restaurants – det er både nemt og fleksibel.”


Hold forretningsmiddagen
på Nordisk Spisehus

Bauhaus holdt forretningsmiddag på Nordisk Spisehus, og Grethe udtaler: ”Vores oplevelse af Nordisk Spisehus var god. Lige fra bestilling til selve aftenen var en meget professionel oplevelse. Mad og servering var i topklasse, og jeg kan varmt anbefale Nordisk Spisehus til andre virksomheder.”


UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send en mail til os på booking@designrestaurants.dk
Du kan også udfylde formularen herunder: